Dunajská Streda - VION Zlaté Moravce X2
Hneď v tomto zápase môže prísť k prvému prekvapeniu. Pre mňa osobne sú favoritom hostia a úprimne nechápem ten kurz 3,70. Zlaté Moravce skončili na 2. mieste v Tipsport lige, a zo 14 prípravných zápasov majú vynikajúcu bilanciu 10 výhrier, 1 remíza a 3 prehry. Mužstvo sa opiera o výborného Martina Kuciaka v bráne, káder sa výrazne nezmenil, pribudol napríklad reprezentant do 21 rokov Adam Žilák zo Žiliny a v príprave sa dobre ukazoval robustný útočník Anderj Brčák z Námestova. Osobne neverím, že Vion dnes prehrá, takže skúste X2 a tí odvážnejší rovno 2
Dubnica - Košice 1 a UNDER 2,5
Nevychádza mi tu nič iné ako 1. Teda ak sa to neskončí 0:0. Dubnica sa posilnila o skúseného brankára Pavla Kováča, bratov Zápotokovcov, obrancami Trousilom a Poláchom a do útoku prišiel k Porázikovi Marek Kuzma.
Zo 14 prípravných zápasov Dubnica prehrala len 4.
Košice naopak už bez Milinkoviča i Nováka a zrejme aj bez záujmu zachrániť ligu, keďže majú problém vykryť rozpočet. Skúste jednotku pri kurze 1,90... Okrem toho UNDER 2,5 vyzerá ako povinnosť, keďže to bude zrejme škaredý futbal.
Prešov - Žilina OVER 2,5
Ako verného fanúšika MŠK ma to ťahá dať dvojku, pri kurze 1,90 je to určite value, avšak Žilina nezvykne mať dobrý vstup do jarnej časti. Navyše náhle odišiel mozog mužstva Jež, ktorý odohral väčšinu prípravných zápasov. Zošák si bude musieť zvykať na rolu špílmachra, dobrú rozohrávku má aj Štrba. Vrátil sa Lietava, prišiel Pich, ktorý sa javí výborne. Celkovo prípravu zvládla Žilina na jednotku.
Prešov v príprave strieľal veľa gólov ale dosť aj dostával. Najvýraznejšími posilami sú brankár Peškovič a Ivan Belák.
Zaváňa mi to však trošku remízou. Osobne nedávam na tiket ale radím 2, keďže Žilina je niekde inde ako zvyšok ligy.
Obrovská útočná sila Žiliny a strelecká potencia Prešova v príprave však ukazuje ako dobrý tip aj OVER 2,5.
Senica - Banská Bystrica 1
Som úprimne nadšený spôsobom, s akým Senica pristúpila k možnosti hrať corgoň ligu. Systémový prístup jej po jeseni vyniesol 2. miesto. V príprave dosiahli bilanciu 5-3-2 a skóre 20:14. Prišiel útočník Gajdoš práve z Bystrice, Poliaček z Prešova, Hošek zo Slavie a traja brazílčania.
Bystrica sa posilnila o dobrých útočníkov Martina Jakubka a Johancsika z Petržalky. Naopak odišli Pich do Žiliny a Gajdoš práve do Senice.
Bystričania v príprave hrali dobre s bilanciou 6-2-1. Dnes budú hrať aj bez stopéra Adámika, čo je výrazná strata.
Myslím, že dnes rozhodne domáce prostredie. Bystrica bude nakopávať na Jakubka zatiaľ čo Senica má hráčov na behavý kombinačný futbal. Takže skúste jednotku pri kurze 2,05
Ružomberok - Nitra UNDER 2,5
Zápas je pre mňa NB čo sa týka víťaza, keďže Ružomberok má určité problémy a ťažko odhadnúť silu a pohodu ich kádra. A Nitra vonku nehrá dobre. Možno pri antifutbale sa zrodí pohodlný UNDER 2,5
Corgoň liga
• Page 1 of 1
-

Zeus - Posts: 381

Reborn
1 post
• Page 1 of 1