Mám účet na bet365. Stávkujem hlavne Live, ak sa dá a ak je na čo. Som síce začiatočník ale našiel som spôsob ako byť 100% Ziskový, Prinajhoršom skončiť na sume s kt. som začínal (Nič nestratiť).
Jedná sa o Stávkovanie na obe strany. Keďže počas zápasu sú kurzy nestále oplatí sa staviť na silnejšieho súpera ak prehráva. Pre lepšie pochopenie uvediem príklad:
TENIS :
- Pred zápasom : 1 (1,28) a 2 (2,45)
- Zatial nestávkujem... Podľa tabuliek je lepší hráč č. 1.
- zápas sa rozohral a hráč č.1 vyhráva... automaticky sa mu zmenšuje kurz.
- každý ale robíme chyby a preto čakáme... čakáme kým napríklad prehrá podanie.
- POZOR! LEPŠÍ HRÁČ MUSI MAŤ KURZ MINIMÁLNE 2,00!!
- Takže keď lepší hráč (1) urobí zopár chýb, a má vysoký kurz (>1,99) vsadíme naňho napr. 10 €. čo v prípade výhry robí 20 €.
- Hráč č.1 sa spamätá a začne opäť vyhrávať. (večšinou v Gam-e v kt. podáva)
- Zmenšuje sa mu kurz a zároveň sa zväčšuje kurz protivníka...
- Ak hráč 1 Hrá dobre počas zvyšku hry, zbytočne nestavujeme na protivníka.
- Ak však protivník preukáže námahu vyhrať, preistotu naňho vsadíme.(tiež 10€)
-- Ale až vtedy ak má kurz 2,00 a viac, aby sme v prípade výhry hráča č. 2 boli ziskový.
----------------------
Tento spôsob samozrejme obnáša isté riziká že sa zápas neotočí a podobne.
- Vsádzajte len na zapasy kde nie je možná remíza, alebo sa vyskytuje naozaj len málokedy. (TENIS, NBA, BOX...)
- Ak sa jedná o tenis, odporučam vsadzať až vtedy ak sa skončí prvý set stavom 6:7 - kedy vidime že súperi su naozaj vyrovnaný...
- Ak by boli nejaké otázky, námietky, pripomienky, alebo vylepšenia, Kľudne mi napíšte :)
Dvojsečná stávka
• Page 1 of 1
-

RemyZet - Posts: 2

1 post
• Page 1 of 1